Jumpsuit til børn

En jumpsuit er en buksedragt, og der findes et utal af disse jumpsuits til børn. Modellerne er mange, og man kan få jumpsuits med lange, korte eller uden ærmer. Jumpsuits til børn fås også med korte eller ingen bukseben, men hedder i realiteten playsuits eller bodystocking, dog bruges ordet jumpsuit ofte om alle modellerne.

Børn vokser hele tiden ud af deres tøj, og det kan det hurtige blive dyrt konstant at købe nyt. Billige jumpsuits til børn kan dog findes i billige highstreet butikker som H&M eller Zara. Disse laver jumpsuits i alle afskygninger til billige priser og acceptabel kvalitet. Derudover tilbyder de også moderigtige farver og designs til prisen. Til de mindste børn kan man købe jumpsuits uden ærmer og ben til så billige priser at man kan tillade sig at købe nyt ofte. Priserne ligger omkring de 80 kr. for to jumpsuits uden ben og ærmer, eller 129 kr. for en jumpsuit med.


Sorry, nothing found for your search terms

Billige jumpsuits

Til små børn findes jumpsuits mange forskellige steder og i alle prisklasser. Name it er et populært børnetøjsmærke som laver adskillelige fine jumpsuits til en pris der ikke er helt billig, men heller ikke voldsom dyr. Jumpsuits til nyfødte koster omkring de. 170 kr. hvor jumpsuits til større børn koster omkring de 3-400 kr.

Går man som forældre ikke så meget op i moderigtigt design og tidens farver kan man også købe billige jumpsuits til børn hos store kæder som Føtex, Kvickly og Bilka. Her købes der ofte et stort antal jumpsuits hjem og de kan således sælges tilsvarende billigt. Kvaliteten er måske ikke den allerbedste, men når børnene konstant vokser ud af deres tøj, når de som regel ikke at slide deres jumpsuits op.

Da nutidens Danmark befinder sig i en krisetid, er der efterhånden også opstået en genbrugskultur. Denne tendens har budt på mange kreative måder at gøre genbrug moderne. Der afholdes flere loppemarkeder, der er kommet flere secondhand butikker og der er gennem sociale medier som Facebook opstået grupper hvor folk køber og bytter med hinanden. Særligt tøj til børn kan være en dyr affære da der hele tiden skal købes nyt, og grupperne på Facebook bugner med jumpsuits og andet tøj til børn til billige penge. Denne handelsmåde gør lækkert børnetøj tilgængeligt for alle, og man kan selv i en krisetid have råd til at tage sig godt af sine børn.

Er man ikke til genbrug og secondhand når man køber jumpsuits til sine børn, men stadig gerne vil have kvalitetsrigtigt tøj til billige penge, kan det være fordelagtigt at planlægge sine indkøb således at de ligger i perioder med udsalg. Udsalgene ligger hovedsagligt i december/januar og juni/juli hvor butikkerne gerne vil have solgt ud af de foregående kollektioner så der er plads til nyt. Derfor kan du spare mange penge ved at købe billige jumpsuits til børn på udsalg.

Jumpsuits til børn online

Har du en travl hverdag hvor shopping ikke er højtprioriteret, kan man med fordel handle blandt andet jumpsuits til sine børn online. Udbuddet online er usammenligneligt med butikkernes, og tøjet er af og til også billigere. Mange online shops har ikke udgifter til leje af butikslokaler og kan på den måde sælge varerne en smule billigere end de fysiske butikker, og det kan man som forbruger drage gavn af. Derudover er det tidsbesparende og nemt at handle online, hvis man kender børnenes størrelser. Skulle man risikere at lave et fejlkøb, betaler webshoppen som regel altid retur portoen og du har derfor ikke mistet penge. Online shopping er altså en billig måde at fylde børnenes garderobe. En side med stor popularitet er Smartkids. Her findes jumpsuits til børn i et utal af designs og fra mærker som Name It, Levi’s, Kids-up, koin og D-xel, blot for at nævne nogle få. Priserne ligger fra den helt billige ende 35 kr. og op til 599 kr. så det må siges at der er noget til ethvert budget.

Jumpsuits trend

Lige for tiden hærger jumpsuit trenden over det meste af Skandinavien og dette gælder både voksne og børn. Før i tiden var en jumpsuit mere anvendt af praktiske årsager men nu ses jumpsuits overalt i gadebilledet og særligt også til festivaller hvor disse tilmed hjælper med at holde varmen. Denne trend har hentet sin inspiration hos børnetøj som altid har lavet jumpsuits, dog med en praktisk frem for en moderne funktion. Jumpsuiten blev i 2011 for alvor populær hos voksne og er også blevet utroligt moderne, og ikke blot praktisk, til børn. Jumpsuits til børn har netop opnået så stor popularitet fordi de er moderne og på samme tid praktiske, og børn kan altså udover at holde varmen i en jumpsuit, tilmed føle sig smarte. Jumpsuits findes i et utal af farver og nogle har også print og mønstre. Da color blocking og stærke farver har været et hit i nogle år, er det altså ikke atypiske at børn og unge vælger en jumpsuit i en stærk farve, eller med hippe mønstre.

Jumpsuit til store børn

Til voksne var det jumpsuits af mærket OnePiece der gjorde gennembruddet til den store tendens. Disse jumpsuits ligger i den dyre ende af prisskalaen til omkring 1200 kr. Disse jumpsuits laves dog ikke til børn, men mange mærker har hentet inspiration i modellerne fra OnePiece. Blandt andre mærker som Kids-up, byHound og D-xel har lavet næsten identiske jumpsuits til børn til priser mellem 4-500 kr. Lige nu kan man finde disse smarte jumpsuits på udsalg og altså få sig en moderigtig jumpsuit utrolig billigt. Udsalgets slutspurt er sat ind og man skal altså være hurtigt hvis man vil have en billig jumpsuit da de nye efterårsvarer snart overtager butikshylderne. Mange tror fejlagtigt at udsalgsvarer er umoderne varer, men denne tendens med jumpsuit er kommet for at blive, i hvert fald i et stykke tid, så man kan roligt gå ud og investerer i en jumpsuit. Hvis man køber den billigt på udsalg, er det heller ikke så slemt hvis jumpsuits ikke er moderne om nogle år, da man ikke har betalt fuld pris for dem. Udsalget byder ofte på næsten halv pris på de fine jumpsuits så der er betydelige penge at spare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>